Svečani ispraćaj maturanata / učenika završnih razreda 3. CK i 3. SZ generacije šk.god. 2023./2024.

Razrednica Nikolina Krivošić, razrednik Marin Čaušević i pedagoginja Lucija Brkljačić u četvrtak  06.06.2024. organizirali su kratki svečani program u dvorištu ispred škole kojim smo se oprostili od naših maturanata/završnih razreda  3. CK  i 3. SZ.

Svečanom ispraćaju maturanata prisustvovali su roditelji maturanata, rodbina , prijatelji , profesori naše škole, umirovljene profesorice i ostali djelatnici naše škole.

Pedagoginja Lucija Brkljačić održala je pozdravni govor te je tada uslijedila prozivka maturanata/maturantica i njihov izlazak.

Zatim su uslijedile pozdravne riječi razrednice Nikoline Krivošić, prof. i razrednika  Marina Čaušević, prof., a maturante 3. SZ razreda je prigodno pozdravila i njihova prva razrednica, sada umirovljena profesorica Jasminka Randi.

Učenik 3. CK razreda Martin Franjić zahvalio se u ime  maturanata 3. CK i 3. SZ  razreda svim profesorima škole kao i  ostalim djelatnicima škole što su bili uvijek uz njih i za njih kroz sve tri godine njihovog srednjoškolskog  obrazovanja.

Nakon fotografiranja slijedilo je svečano rezanje torte u obliku knjige gdje su bila ispisana imena i prezimena svih maturanata.

Poslije je uslijedila zakuska i ugodno druženje popraćeno muzikom koju su specijalno za ovu prigodu puštali DJ-evi.

Dragi naši maturanti, još jednom vam želimo svu sreću u vašim budućim životima i neka vam školske uspomene ostanu u najljepšem sjećanju, a sve što radite u životu radite s osmijehom!

Svi uzvanici a pogotovo maturanti te njihovi roditelji bili su iznimno zadovoljni i sretni.

Lucija Brkljačić, pedagoginja , Nikolina Krivošić dipl. ing. agr., Marin Čaušević, dipl. inž. graditeljstva

Pripremila: Lucija Brkljačić, pedagoginja, Nikolina Krivošić, dipl. ing. agr.